Kihiline mannapuder

Mannapuder mulle meeldib. Jajah, ma tean küll, et selles midagi kasulikku pole. Aga kindlasti pole midagi halba, kui seda endale aeg-ajalt lubada. Laupäeva hommikuks või ja maasikamoosiga. Või magustoiduks kevadise rabarberikisselliga. Või šokolaadiga ja kihiliselt.

Kihiline mannapuder kisselliga (neljale)
(mugandatud: retseptikalender 2007(?))

1 dl vett
0,5 l piima
1 sl suhkrut
1 sl võid
100 g mannat
50 g tumedat šokolaadi
vanillisuhkrut

Keeda veest, piimast, võist, suhkrust ning mannast puder. Pool pudrust jäta valgeks ja maitsesta vanillsuhkruga. Sulata šokolaad veevannil ja sega ülejäänud pudruga. Pane puder kihtidena vormi. Jahtunult lõika tükkideks ja serveeri kisselliga.

One response to “Kihiline mannapuder

  1. oi kui tore meenutus… läheb kindlasti lähiajal ka minu köögis selle tegemiseks!!!

Kommenteeri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s