Kihiline mannapuder

Mannapuder mulle meeldib. Jajah, ma tean küll, et selles midagi kasulikku pole. Aga kindlasti pole midagi halba, kui seda endale aeg-ajalt lubada. Laupäeva hommikuks või ja maasikamoosiga. Või magustoiduks kevadise rabarberikisselliga. Või šokolaadiga ja kihiliselt.

Kihiline mannapuder kisselliga (neljale)
(mugandatud: retseptikalender 2007(?))

1 dl vett
0,5 l piima
1 sl suhkrut
1 sl võid
100 g mannat
50 g tumedat šokolaadi
vanillisuhkrut

Keeda veest, piimast, võist, suhkrust ning mannast puder. Pool pudrust jäta valgeks ja maitsesta vanillsuhkruga. Sulata šokolaad veevannil ja sega ülejäänud pudruga. Pane puder kihtidena vormi. Jahtunult lõika tükkideks ja serveeri kisselliga.

Advertisements

One response to “Kihiline mannapuder

  1. oi kui tore meenutus… läheb kindlasti lähiajal ka minu köögis selle tegemiseks!!!

Kommenteeri

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s