Mannapuder mulle meeldib. Jajah, ma tean küll, et selles midagi kasulikku pole. Aga kindlasti pole midagi halba, kui seda endale aeg-ajalt lubada. Laupäeva hommikuks või ja maasikamoosiga. Või magustoiduks kevadise rabarberikisselliga. Või šokolaadiga ja kihiliselt.
Kihiline mannapuder kisselliga (neljale)
(mugandatud: retseptikalender 2007(?))
1 dl vett
0,5 l piima
1 sl suhkrut
1 sl võid
100 g mannat
50 g tumedat šokolaadi
vanillisuhkrut
Keeda veest, piimast, võist, suhkrust ning mannast puder. Pool pudrust jäta valgeks ja maitsesta vanillsuhkruga. Sulata šokolaad veevannil ja sega ülejäänud pudruga. Pane puder kihtidena vormi. Jahtunult lõika tükkideks ja serveeri kisselliga.
oi kui tore meenutus… läheb kindlasti lähiajal ka minu köögis selle tegemiseks!!!