Porgandipüreesupp

Porgand on aktuaalne. Krõmpsuv, magus ja mahlane. Õige aeg porgandipirukaks ja porgandisupiks.

Porgandipüreesupp

6 porgandit
1 sibul
3 sellerivart
5 dl köögiviljapuljongit
100 g sulatatud juustu
soola, musta pipart

serveerimiseks 150 g krevette

Puhasta ja tükelda porgand, sibul ning seller ja pane puljongisse keema. Pehmeks keenud aedviljadele lisa sulatatud juust ning püreesta saumikseriga. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri näiteks koos krevettidega.

Porgand oli aus (ise kasvatud). Aga millegipärast on supil hoopis pigem kõrvitsa värv ja nägu. Maitseomadusi see siiski ei mõjutanud. 😀

Advertisements

One response to “Porgandipüreesupp

  1. njämm. väga hea. ma balti jaama turult sellerit seekord ei leidnud, ja asendasin peterselliga. ka väga hää tulemus.

Kommenteeri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s