Porgandipüreesupp

Porgand on aktuaalne. Krõmpsuv, magus ja mahlane. Õige aeg porgandipirukaks ja porgandisupiks.

Porgandipüreesupp

6 porgandit
1 sibul
3 sellerivart
5 dl köögiviljapuljongit
100 g sulatatud juustu
soola, musta pipart

serveerimiseks 150 g krevette

Puhasta ja tükelda porgand, sibul ning seller ja pane puljongisse keema. Pehmeks keenud aedviljadele lisa sulatatud juust ning püreesta saumikseriga. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri näiteks koos krevettidega.

Porgand oli aus (ise kasvatud). Aga millegipärast on supil hoopis pigem kõrvitsa värv ja nägu. Maitseomadusi see siiski ei mõjutanud. 😀

Advertisements

One response to “Porgandipüreesupp

  1. njämm. väga hea. ma balti jaama turult sellerit seekord ei leidnud, ja asendasin peterselliga. ka väga hää tulemus.

Kommenteeri

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s