Pelmeenivorm

Sageli pole mõne aeganõudva, keeruka ja palju koostisosi sisaldava  toidu valmistamine üldse mitte kõige raskem. Aeg-ajalt tundub, et kõige keerulisem on päevast päeva välja mõelda, mida nädala sees töölt tulles söögiks valmistada. Siin on tihtipeale põhiliseks kriteeriumiks kiirus ja lihtsus. Siis võib teha näiteks pelmeenivormi.

Pelmeenivorm

Retsept “Pereköögi kokaraamatust” (ja sama hästi siis ka siit).

500 g pelmeene
1 paprika
1 väike sibul
3-4 muna
2 sl hapukoort
2 dl piima
basiilikut, punet
soola, sidrunipipart
võid praadimiseks

Lao külmutatud pelmeeni ahjuvormi. Prae ribadeks lõigatud paprikat ja tükeldatud sibulat võis, pane samuti vormi. Klopi munad lahti, sega hapukoore ja piimaga, maitsesta ning kalla pelmeenide peale (segu peab pelmeenid katma). Küpseta 200 juures 30 minutit.

Lisandiks toorsalat ja kõht saab kindlasti täis.

Advertisements

4 responses to “Pelmeenivorm

  1. äärmiselt ilus!

  2. Pingback: Keerulisem versioon tudengipelmeenidest « There is a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.

  3. Pingback: Grete kokkab « Hingevaras

  4. Pingback: Grete kokkab « Hingevaras

Kommenteeri

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s