Kana-riisipajaroog

Ka see toit kuulub kategooriasse “kiire ja lihtne tööpäeva õhtul valmistada”. Ja kui teha suur potitäis, siis jääb järgmiseks päevaks ka. 🙂

Kiire kana-riisipajaroog

2,5 dl pudruriisi
500 g kanafileed
2 sl õli
2 porgandit
2 sibulat
1 dl tomatipüreed
1,5 l kanapuljongit
soola, musta pipart

Lõika kanafileed kuubikuteks ning pruunista pannil. Viiluta porgand, haki sibulad ning kuumuta paksupõhjalises potis. Lisa tomatipüree ja must pipar, samuti kanatükid. Kuumuta veel. Kalla peale puljong, kuumuta keemiseni ning lisa pestud riis. Hauta vahetevahel segades pehmeks. Vajadusel maitsesta soolaga.

Advertisements

Kommenteeri

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s