Sibula-jõhvikamuffinid

Täisterajahu ning hapude jõhvikatega muffinid maitsevad kõige paremini soojalt. Kõrvale sobiks suurepäraselt mõni toorjuust.

Retsept “Marjaraamatust”

Sibula-jõhvikamuffinid

2 sibulat
50 g võid
4 dl nisujahu
2 dl täisterajahu
2 tl küpsetuspulbrit
soola
4 muna
2 dl maitsestamata jogurtit
2 dl jõhvikaid

 

Peenesta sibul ja hauta sulatatud võis madalal kuumusel pehmeks. Sega kokku jahud, küpsetuspulber ja sool. Mikserda kokku munad ja jogurt, lisa marjad, seejärel ka sibul ning jahusegu. Ühenda kõik tainaks võimalikult vähese segamisega. Jaga segu muffinivormidesse ning küpseta 200 kraadi juures 15-20 minutit.

Advertisements

3 responses to “Sibula-jõhvikamuffinid

  1. Väga ilus pilt! Kas ma siin retsepti juures (http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=3499 ) tohin kasutada?

  2. Ikka 🙂

Kommenteeri

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s