Sibula-jõhvikamuffinid

Täisterajahu ning hapude jõhvikatega muffinid maitsevad kõige paremini soojalt. Kõrvale sobiks suurepäraselt mõni toorjuust.

Retsept “Marjaraamatust”

Sibula-jõhvikamuffinid

2 sibulat
50 g võid
4 dl nisujahu
2 dl täisterajahu
2 tl küpsetuspulbrit
soola
4 muna
2 dl maitsestamata jogurtit
2 dl jõhvikaid

 

Peenesta sibul ja hauta sulatatud võis madalal kuumusel pehmeks. Sega kokku jahud, küpsetuspulber ja sool. Mikserda kokku munad ja jogurt, lisa marjad, seejärel ka sibul ning jahusegu. Ühenda kõik tainaks võimalikult vähese segamisega. Jaga segu muffinivormidesse ning küpseta 200 kraadi juures 15-20 minutit.

3 responses to “Sibula-jõhvikamuffinid

  1. Väga ilus pilt! Kas ma siin retsepti juures (http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=3499 ) tohin kasutada?

  2. Ikka🙂

Kommenteeri

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s